Vilka vi är

Efter att under ett flertal år varit kollegor i ett annat företag växte idén fram till att prova vingarna under egen regi och således lanserades Leadbulk AB i Augusti 2014.

Niclas har under sina år i branschen arbetat med försäljning och projektledning men har ett ursprung som konstruktör och tekniker. Emil har under åren arbetat med försäljning, projektledning och konstruktion. Tillsammans har vi över 20 års erfarenhet av produkter, systemlösningar och konsultation inom pulverhantering.

Vad vi gör

Vi kan erbjuda det mesta inom pulverteknik, från försäljning av enskilda produkter till nyckelfärdiga systemlösningar och konsultation. Vi har stor erfarenhet i branschen och har under åren utvecklat ett stort kontaktnät av leverantörer vilket gör att vi kan erbjuda kvalitativa produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi har samarbetsavtal med både teknikkonsultföretag och inköpsorganisationer i Sverige och Europa vilket borgar för att vi är väl rustade för alla åtaganden inom vårt kompetensområde. Genom att vi medvetet  valt att inte binda oss till specifika leverantörer är vi fria att erbjuda bättre helhetslösningar som är skräddarsydda helt efter kundens behov och ekonomiska ramar.

Vår vision

Vi brinner för den tekniska lösningen och att skapa bra och långsiktiga relationer både på det affärsmässiga och på det personliga planet med våra kunder. Vi prioriterar en nöjd kund först av allt. På denna grund vill vi skapa ett partnerskap i vilket vi gemensamt bygger upp erfarenheter som borgar för effektiv och korrekt service.

Vi vill känna till din process och ha se till att vi har rätt kunskap om din anläggning och dina krav. När du som kund ger oss ett förtroende genom en beställning av stort som smått är vår ambition är att ge dig trygghet under hela projektet och vidare under anläggningens livslängd.